English    Deutsch      
Verrassende arrangementen op maat.
071 - 523 55 30

Leiden

Leiden

De historische maar ook bruisende stad Leiden biedt u een ware belevenis. De stad staat bekend om de vele musea, rijke historie, monumentale panden, grachten & singels, de oude universiteit, de hofjes in het authentieke centrum en natuurlijk als geboortestad van de beroemde kunstschilder Rembrandt van Rijn. Daarnaast is Leiden een thuis voor wetenschappers, industrie en kunstenaars. Bovendien biedt Leiden diverse drukbezochte festivals en evenementen (o.a. de Leidse Jazzweek , Culinair Festival, 3 oktober.

Leiden City Events verwelkomt uw groep dan ook graag in Leiden!

Arrangementen Leiden City Events

Leiden City Events biedt u verschillende leuke dagarrangementen in en rondom Leiden voor groepen vanaf 8 personen. Wij laten u op een unieke en betaalbare manier kennis maken met Leiden. Door de vele mogelijkheden vindt u altijd iets dat bij u past, met welke groep u ook bent. Onder "Arrangementen" vindt u diverse voor uw samengestelde arrangementen voor een verzorgd uitstapje met uw gezelschap

Wandelingen

Ontdek de historische stad Leiden! Wandelend door Leiden lijkt het of het rijke verleden van de stad weer tot leven komt. Het Academiegebouw van de universiteit, de Burcht en de Waag, de statige herenhuizen langs het beroemde Rapenburg, de Pieterskerk en de Hooglandse Kerk, de 35 hofjes ..., ze vertellen elk de geschiedenis van de stad. Leiden City Events biedt u een aantal verschillende wandelingen door de sfeervolle binnenstad.

 

Laatste nieuwsbrief


Bekijk hier ons meest recente nieuws welke is opgesomd in onze nieuwsbrief, klik hier.