/default.asp Leiden City Events - De leukste dagarrangementen in Leiden!
English    Deutsch      
Verrassende arrangementen op maat.
071 - 531 00 03

BLIJF OP DE HOOGTE


Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle leuke arrangementen

* Schrijf u in met actiecode en win! Zie de algemene voorwaarden

Aanmelden

VOLG ONS!


Volg ons op Twitter en blijf zo op de hoogte van de leukste activiteiten in Leiden

Referenties

Sieraden Workshop

Als ik namens mijzelf en mijn collega’s mag spreken hebben wij een ontzettend leuke middag gehad. Er was enorm veel keus uit verschillende materialen in allerlei kleuren en vormen. Alle dames waren zeer tevreden over hen eindresultaat. Ook de dames die de workshop verzorgden hebben het erg leuk gedaan. Zelf kom ik regelmatig in Leiden, dus ik ben zeker van plan eens privé naar de winkel toe te gaan om wat materialen aan te schaffen zodat ik thuis sieraden kan gaan maken.

Rondvaart in overdekte sloep

Wij hebben genoten van de rondvaart, het was erg leuk om Leiden eens vanaf de "andere kant" te zien. Ook de schipper was een gezellige man die enthousiast over zijn stad kon vertellen. Iets om te onthouden voor de toekomst.
Bedankt voor de goede service !!!

Rondvaart met Luxe lunch

Top geregeld! Het was één grote verassing voor mijn vader. 
Super leuke schipper die Robin, paste er precies bij. 
Gelukkig gekozen voor de boot met dak, want we hadden toch af en toe een buitje. Lunch was ook prima en de prosecco viel ook bij iedereen in de smaak.

Solextour en Chocolade Workshop

Afgelopen zaterdag hebben we inderdaad de twee workshops gedaan, Chocolade en de Solextour. Ton en ik zaten allebei in de Chocolade groep, dit is ons zeer goed bevallen! Iedereen vond het erg leuk om te doen (en de gemaakte bonbons en truffels smaken goed!). Collega’s die de solextour gedaan hebben kwamen ook alleen maar met positieve reacties terug. 
Kortom, het is allemaal goed bevallen. Bedankt!

Theaterwandeling

Het was ontzettend leuk, Lorenzo deed het erg goed.
We hadden enorm geluk dat we precies tussen de buien door konden
wandelen, wat wil je nog meer!
Dit is een echte aanrader voor als je weer eens iets anders wil. Alhoewel de meesten
uit Leiden zelf kwamen, was het toch interessant en grappig genoeg, de mensen
die er bij waren van buiten Leiden hadden nog eens een extraatje hierdoor.

Theaterwandeling

Ons uitje naar Leiden is een groot succes geworden. De theaterwandeling was fantastisch, de 'buurvrouw' was een geweldige acteur die de sfeer er goed in bracht, maar ook zeer kundig was over de vaderlandse geschiedenis in leiden. De culinaire vaart viel ook erg in de smaak, gelukkig hadden we heel goed weer en was Leiden gezellig druk op zaterdag met terrasjes en de markt. We hebben al veel steden bezocht door de jaren heen, maar Leiden staat voor veel deelnemers bovenaan en wordt zeker in de toekomst weer bezocht!

Culivaart

Onze Culivaart van afgelopen vrijdag was super geslaagd! We hadden natuurlijk heerlijk weer om in de boot te zitten, de schipper was gezellig en het eten was prima! Bij de Brasserie de Poort hebben we heerlijk op het terras bij het water genoten van een lekker voorgerechtje. Na de eerste boottocht bij het Koetshuis de Burcht aangekomen, daar was het eten goed. We waren iets te laat terug bij de boot maar de schipper had daar geen problemen mee gelukkig! Daarna bij restaurant de Grote Beer een lekker toetje en een kopje koffie genuttigd. Kortom: een geslaagd uitje!

Stadswandeling

We hebben het ontzettend naar de zin gehad, ondanks de druppels regen die soms naar beneden kwamen. Complimenten voor de hele aardige gids Ali, dat was echt super. De restaurants helemaal waren top (leuke locaties) en de gerechten heerlijk; kortom de dag was echt een groot succes.

Rondvaart en stadswandeling met lunch

We hebben allemelaar erg genoten zaterdag! De koffie, vaartocht, lunch en wandeling waren goed verzorgd. De gids van de wandeling enthousiasmeerde een ieder voor Leiden en een aantal gaat zeker de stad nogmaals bezoeken.

Kortom, net ontvingen we de 1e kaart van een broer en schoonzus getiteld: Hartelijk bedankt!
In deze dankwoorden betrekken we Leiden City events. Het is voor herhaling vatbaar!
 

Rondvaart met cursus Leids

De rondvaart was erg leuk en de cursus Leids viel goed in de smaak bij iedereen. We hebben erg gelachen en hebben heerlijk 2 uur door de Leidse wateren gevaren. Soms nog best spannend met die harde wind, maar de schipper maakte een hoop goed aan humor en ongein!

Wij hebben genoten van ons teamuitje!
 
Stadswandeling met gids
 
We hebben ruim een uur gevaren en de drankjes en hapjes waren goed en ruim verzorgd. Het was een mooie tocht en ook de stadswandeling was een mooie belevenis met een leuke gids. De gids Ceacil deed het fantastisch en voelde de sfeer zeer goed aan van onze groep. Leiden is een mooie stad en we komen zeker terug. We hebben er van genoten en het was wat ons betreft een mooie viering van ons 25 jarig jubileum in Leiden. 

Stadswandeling met varend terras

De groep was uiterst enthousiast over de wandeling en de uitstekende gidsen! Zij toonden de mooie stad Leiden aangepast op het ritme van de oudere mensen. Na deze wandeling was het Varend Terras een zeer originele variatie met een uitgebreide en lekkere lunch.

Boottocht

Het boottochtje was geweldig! We hadden dan ook het mooiste weer van de wereld ervoor, en daarvdoor was het heel gezellig op het water en op de kant. We hebben genoten van alles bezienswaardigheden die je vanuit het water kan zien, de uitleg was prima. De schipper was kundig met varen. Ik kan het iedereen aan bevelen!

Tevreden klant

We hebben een geweldig leuke middag gehad! Hartelijk dank voor de perfecte organisatie.

Stadswandeling

Het was super! Iedereen verwachtte ons, het eten was lekker en absoluut complimenten voor de gids! Heerlijk enthousiast met hart voor Leiden, zelfs ik, en ik ken Leiden heel erg goed, heb nieuwe dingen gezien en gehoord. Top arrangement!

Rondvaart met cursus Leids

We hebben een heerlijke middag gehad. De rondvaart was een succes met dank aan de gids en schipper! Fonds 1818 - Rondvaart met cursus Leids

Arrangement op maat

Auf diesem Wege möchte ich mich ganz herzlich bedanken für die Organisation unseres Wochenendes in Leiden. Es hat alles sehr gut geklappt. Die Stadtführerinnen waren super gut. Auch der Bootsführer bei der Grachtenfahrt hat uns noch viele Informationen gegeben. Bitte bedanken Sie sich noch mal bei allen für das schöne Wochenende. Es hat der ganzen Gruppe viel Spaß gemacht. Leiden ist eine schöne Stadt. Erika Fiedler - Arrangement op maat

Wie is de Mol?!

Wij hebben het super leuk gehad! Echt niemand wist wat wij gingen doen, dus dat was bijzonder leuk. We hebben veel gelachen tijdens en na Wie is de Mol!   Leiden is ook een leuke stad om in rond te lopen! ENEXIS B.V. - Wie is de mol? 

Arrangement op maat

Alles is perfect verlopen. De gidsen hebben ons goede uitleg en informatie gegeven.  Bij aankomst stonden ze al klaar om ons op te vangen. Complimenten! Het hotel en diner waren ook geweldig. Ik heb veel positieve reacties ontvangen van mijn collega's. Het was een prachtige dag. Nogmaals bedankt! ROC van Twente - Arrangement Op Maat

Archief

Selecteer jaargang:

Laatste nieuwsbrief


Bekijk hier ons meest recente nieuws welke is opgesomd in onze nieuwsbrief, klik hier.

U kunt zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief door aan de linkerzijde het "Blijf op de hoogte" blok in te vullen.