Stadsganzenbord in de Winter in Leiden

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt van Rijn? Of anders gezegd, zou Rembrandt van Rijn de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw zult u zien dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.
Tijdens uw tocht brengt u ook een bezoek aan het SieboldHuis, het museum met een verbluffende collectie over Japan (let op, op maandag is het museum gesloten).
U splitst uw groep in kleinere groepjes die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere lokatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt!

Specificaties

Min. aantal personen: min. 8 personen
Tijdsduur:  ca. 2 uur
Prijs: € 16,88 p.p. incl. BTW
Inclusief: 1 plattegrond per team, vragenlijst, entree tot SieboldHuis
Exclusief: € 15,- boekingskosten

Ik wil meer info over het arrangement Stadsganzenbord in de Winter in Leiden

3 + 14 =