Bedrijfsuitjes Leiden

Leiden City Events biedt verschillende bedrijfsuitjes in Leiden en omgeving. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod en alles wordt op basis van uw wensen op maat gemaakt.

Bedrijfsuitje Leiden: de Sleutelstad als ideale stad voor uw bedrijfsuitje!

Leiden is een prachtige stad met leuke evenementen en heeft veel te bieden voor een sprankelend bedrijfsuitje. Naast de musea, terrasjes, mooie grachten en winkels zijn er ook andere mooie plekjes en bezienswaardigheden. Wat te denken van de Nieuwe Rijn/Vismarkt/Botermarkt. Een gezellig stukje in het hart van Leiden met veel leuke winkeltjes en terrasjes om te bezoeken. Ook is hier iedere woensdag en zaterdag de Leidse markt. Groente, vis, fruit, bloemen, kleding, delicatessen uit alle windstreken; alles is hier te vinden voor een geslaagd bedrijfsuitje Leiden.

Het is de hoogste tijd om ons Leiden ook aan u voor te stellen. Ontdek Leiden eens in de vorm van een origineel bedrijfsuitje of groepsuitje op maat! Dus geen standaard uitjes-programma, maar een bedrijfsuitje Leiden dat geheel zal aansluiten en passen bij uw team en collega’s. Wij kunnen op basis van van uw wensen een programma samenstellen.

Leiden City Evens is  trots op onze stad, op de Musea, De Burcht, De historische haven aan het Kort Galgewater, De Koornbrug en Het Pieterskwartier. We willen u graag mee laten genieten. Bijvoorbeeld met het Stadsganzenbord Leiden, een interactieve rondleiding of een spannend en actief stadsspel in Leiden. We organiseren ook spectaculaire bedrijfsuitjes en outdoor activiteiten in en om Leiden.

Leiden City Events is een onderdeel van Groepswijzer.nl organiseren we in Leiden al ruim 15 jaar honderden bedrijfsuitjes en uitjes per jaar. Voor mooie instellingen en bedrijven, zoals de gemeente Leiden, Universiteit Leiden, Akzo Nobel en Zilveren Kruis – Achmea. We zijn enorm trots dat we voor zoveel bedrijven en groepen een geslaagd evenement hebben georganiseerd. Op onze site bieden wij veel verschillende uitjes aan die vaak zijn opgebouwd uit verschillende bouwstenen. U kunt elk arrangement naar uw eigen kraak en smaak van uw groep aanpassen.

We garanderen al 15 jaar exclusiviteit, persoonlijke aandacht en de beste organisatie voor uw bedrijfsuitje Leiden. Leiden City Events is al jarenlang het adres voor bedrijfsuitjes, activiteiten en teambuilding in Leiden. Natuurlijk niet alleen voor bedrijfsuitjes maar ook voor vriendinnenuitjes, familieuitjes. U kunt het zo gek niet bedenken of wij weten er raad mee. Wij doen er alles aan om voor u het beste teamuitje te organiseren en u als tevreden klant terug te laten keren. We doen wat we beloven en doen dat tot in de allerkleinste details. Naast l