Culinaire wandeling Leiden, altijd heerlijk!

Smullen van Leidse Lekkernijen in drie verschillende restaurants

Al jaren is het groepsarrangement de culinaire wandeling Leiden, ook wel Leidse Lekkernijen, Lekker Leids of walking dinner Leiden genoemd een hit bij Leiden City Events en Groepswijzer.nl. De combinatie van wandelen in meestal de avonduren in de stad onder leiding van een gids. Het genieten van een drie gangen-diner onderbroken door een voor- hoofd- en nagerecht is een erg leuke activiteit. Als deelnemer leer je wat over de stad en zit je vaak bij het volgende restaurant naast iemand anders. Het is erg leuk om in drie verschillende restaurants te eten is een veelgehoorde opmerking. Natuurlijk wordt alleen gewerkt met kwalitatief goede restaurants.

De gids

De gidsen van Leiden City Events en Groepswijzer.nl zijn allen echte kenners van de stad en zijn uitstekende vertellers. De gids eet normaliter mee tijdens het hoofdgerecht en kan dan indien gewenst tijdens het eten meer vertellen over de stad Leiden.

Lekker Leids Maritiem

Naast wandelen is het ook mogelijk om een deel van de route per boot af te leggen. Wij noemen dat Lekker Leids Maritiem De boot maakt het arrangement specialer maar ook wat duurder.

Individuele variant: de Proeftocht!

De Culinaire wandeling Leidse Lekkernijen is een groepsarrangement. Je kunt je dus niet individueel of met een klein groepje voor inschrijven. Daarom organiseert ProKwadraat-Groepswijzer.nl ieder jaar begin maart de Proeftocht. Een aantrekkelijke wandeling  door het centrum van de Leidse binnenstad waarbij u tussen 14.00 en 18.00 uur vijf restaurants aandoet! U proeft hier vijf verschillende gerechten die voorzien zijn van een bijpassend drankje. Klik op www.proeftocht.nl voor meer informatie.

Misschien vind je dit ook interessant…

Smartlappenworkshop Leiden

Smartlappenworkshop Leiden

Nieuw bij Leiden City Events is de smartlappenworkshop Leiden. Lekker een uur lang zingen in een gezellig café in de...

0 reacties

Een reactie versturen