Moorddiner in Leiden – De dood van een koopman

Leiden in de 17e eeuw: een rijke stad, beroemd om zijn laken, dat verkocht wordt over de hele wereld. Van heinde en verre stromen ze toe, de handwerkslieden, de kooplui en de marketenters. De stad is een vergaarbak van rijken en armen, hoge heren en criminelen en vele nationaliteiten. Het kan haast niet anders: iemand wordt vermoord. En wie de moordenaar is mag u uitzoeken tijdens dit moorddiner in Leiden.

Een dinerspel in Leiden.  Wie is vermoord? Door wie? En waarom? Dat is aan uw gezelschap om op te lossen, terwijl u ook nog eens geniet van een heerlijk diner. U gaat aan tafel en na uw eerste drankje ziet u hoe de moordgeschiedenis zich ontvouwt. U maakt kennis met de personages, kan al gaan raden naar hun onderlinge verhoudingen en de eerste verdenkingen zullen postvatten. Maar zijn ze correct? Na de eerste scène schuiven de acteurs bij u aan en kunt u hen vragen stellen: Wie ben je? Waarom ben je in Leiden?

Vervolgens kunt u onder het genot van het voorgerecht onderling uw theorieën over de moord uitwisselen.
En zo gaat het verder: tussen de verschillende gangen krijgt u steeds meer te zien van wat zich in het 17e-eeuwse Leiden heeft afgespeeld en met steeds meer informatie zou u toch steeds dichter bij de moordenaar en zijn motief moeten komen. Of niet?

N.B. Bij dit moorddiner Leiden worden geen semi-lollige verkleedpartijen of acteerprestaties van u verwacht.

Specificaties

Min. aantal personen: min. 20 personen
Tijdsduur:  ca. 3,5 uur
Prijs: € 62,40 p.p. incl. BTW
Inclusief: driegangen diner (incl. 1 drankje), spel van 3 tot 6 acteurs (afhankelijk van groepsgrootte)
Exclusief: € 15,- boekingskosten

Aan het laden...
Bedrijfsgegevens optioneel
Contactgegevens
Groepsuitje details

Moorddiner in Leiden – De dood van een koopman