Ontdek Leiden met collega’s in Leiden

Heeft u ooit wel eens op het Rapenburg gevaren? Weet u waar de Sterrewacht in Leiden ligt? Wist u dat Leiden 66 bruggen heeft? Heeft u ooit midden in één van de 35 Leidse hofjes gestaan?

Van de meeste bedrijven in Leiden woont minimaal 50% van de werknemers buiten de stad en komt, buiten het werk om, niet in de stad. Zonde! Daarom heeft Leiden City Events een speciaal arrangement voor u en uw collega’s!

Na ontvangst met koffie of thee wandelt u met een enthousiaste gids door de levendige en kleurrijke binnenstad. U komt langs een aantal prachtige, typisch Leidse locaties waar de gids allerlei leuke details over vertelt. Neem een kijkje op één van de oudste grachten: Het Rapenburg en vermaak u in het drukke stadscentrum. Kortom: er is genoeg te zien en te beleven!
Na de wandeling is het tijd voor wat ontspanning op het water met een ‘Borrel on Board’. In een mooie open sloep vaart u over de Leidse grachten. Onder het genot van een drankje geniet u met uw collega’s van het prachtige uitzicht!

Dit aanbod geldt niet alleen voor bedrijven, maar natuurlijk ook voor vriendenuitjes, familiedagen en vrijgezellenfeestjes.

Specificaties

Min. aantal personen: Vanaf 9 personen 
Tijdsduur: 3,5 uur
Prijs: op aanvraag, indicatie € 43,50 p.p. incl. BTW per persoon 
Inclusief: koffie/thee en gebak, stadswandeling, rondvaart inclusief 1 drankje
Exclusief: € 15,- boekingskosten
Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Ontdek Leiden met collega’s in Leiden