Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht in Leiden

Kunt u uw weg vinden in het Leiden van Rembrandt van Rijn? Of anders gezegd, zou Rembrandt van Rijn de weg kunnen vinden in het Leiden van nu? Tijdens het stadsganzenbord Leiden ziet u aan de hand van een originele plattegrond uit de 17e eeuw dat het stratenplan van Leiden nauwelijks veranderd is. Het moet mogelijk zijn om uw weg te vinden aan de hand van vele oriëntatiepunten uit het verleden. Maar onderweg zult u talloze details op de kaart tegenkomen die u zullen verbazen. Over zaken die er niet meer zijn. Of juist nog wel. En u zult een hoop te weten komen over de Gouden Eeuw van Leiden. En u zult hopelijk niet verdwalen.

U splitst uw groep in teams die, gewapend met een originele 17e-eeuwse stadsplattegrond op pad gaan. Op iedere locatie moet een vraag beantwoord of een opdracht uitgevoerd worden. En natuurlijk gaat het er om wie het beste kijkt en wie de belangrijke details niet over het hoofd ziet. En wie niet verdwaalt! Onderweg brengt u een bezoek aan de Hortus Botanicus of het SieboldHuis. Deze keus geldt voor de hele groep.

Dit arrangement is ook verkrijgbaar in het Engels!

Specificaties

Min. aantal personen: Vanaf 8 personen
Tijdsduur: Ca. 2,5 uur
Prijs: 16,90 p.p. incl. BTW
Inclusief: 1 plattegrond per team, vragenlijst, entree tot de Hortus
Let op!: dit arrangement is niet op maandag te boeken. I.v.m. afspraken met de musea is het gebruik van de MuseumJaarkaart niet van toepassing.
Exclusief: € 15,- boekingskosten

Aan het laden...
Bedrijfsgegevens optioneel
Contactgegevens
Groepsuitje details

Stadsganzenbord Leiden – puzzeltocht in Leiden