Workshop Goochelen in Leiden

Niets is wat het lijkt. Of wat het zou moeten zijn. Tijdens de workshop goochelen, een origineel en magisch groepsuitje, leer je in een handomdraai een aantal tegendraadse, verrassende trucs van een meestergoochelaar. Voortaan verbaas je vrienden en collega’s en voor je het weet heb je een nieuwe roeping gevonden: gangmaker!

Tijdens de workshop zullen creativiteit, presentatie en teambuilding de rode draad vormen in een korte reis door de wereld van magie en illusie. Je transformeert tot een ware entertainer, waarbij de manier waarop je een truc uitvoert veel belangrijker blijkt dan de truc zelf. ‘The sleight of hands’, vakjargon voor vingervlugheid, kun je oefenen. Maar de presentatie – de afleiding van je toeschouwer – is de ware kunst. Deze fijne kneepjes van het goochelvak ga je tijdens deze workshop leren.

Wat staat je te wachten tijdens de goochelworkshop?

De goochelworkshop begint natuurlijk met een warm onthaal en zal ingeleid worden met een korte magische openingsact. Na de introductie gaan jij en je team zelf aan de slag met dagelijkse voorwerpen die je uitgereikt zal krijgen. Onder professionele begeleiding van de goochelaar leer je alle aspecten om een truc tot in de finesse te beheersen.

Aan het eind van de goochelworkshop bezit je geheime kennis en vaardigheden. Kennis die eigenlijk alleen bestemd is voor de goochelwereld. Doe er je voordeel mee! In de kroeg, op feestjes; mogelijkheden genoeg om de verbazing en lachers op je hand te krijgen. Aan het einde van de Goochel Workshop zal er nog flink nagepraat worden. There’s magic in the air.

Specificaties

Min. aantal personen: vanaf 20 personen (kleinere groepen op aanvraag)
Tijdsduur:  ca. 2 uur
Prijs: € 29,50 p.p. incl. BTW
Inclusief: professionele begeleiding
Exclusief: € 15,- boekingskosten, eventuele zaalhuur

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Workshop Goochelen in Leiden