Workshop improvisatietheater Leiden

Tijd voor iets anders? In iedereen zit een toneelspeler, geloof het of niet. Verbaast u zich over de humor die in u en in de ander ligt. Ontdek dat u samen de mooiste, meest ontroerende of meest grappige scènes kunt spelen door in het hier en nu en in contact met de ander te zijn. Niet denken, maar doen, leert u tijdens deze workshop improvisatietheater.

De workshop wordt rustig opgebouwd. Na een aantal speloefeningen die het lijf en het creatieve brein losschudden, gaat u daadwerkelijk aan de slag met scènes. En alles wordt geïmproviseerd, dus u hoeft geen tekst uit het hoofd te leren en niets van tevoren te bedenken. De scènes en verhalen ontstaan ter plekke! Dit alles natuurlijk onder kundige en enthousiaste begeleiding. Uw groep leert al doende meer over samenwerken, fouten (durven) maken, accepteren en in het moment zijn. Improvisatietheater beleef je. In het theater als toeschouwer, in deze workshop als speler!
Een workshop vol humor en uitdaging. Verras uzelf en de anderen, en speel mee!

Specificaties

Min. aantal personen: Vanaf 10 personen
Tijdsduur: 2 uur
Prijs: € 45,40 p.p. incl. BTW
Inclusief: workshop met begeleiding
Exclusief: € 15,- boekingskosten

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Workshop improvisatietheater Leiden

Improviseren kun je leren

Improvisatietheater is is iets wat iedereen kan! Improvisatietheater werkt dankzij een aantal eenvoudige & krachtige principes; Tijdens improvistietheter ontdek je eigenschappen van jezelf waarvan je van tevoren niet iet wist dat je ze in je had! Met weinig middelen kun je al een leuke act neerzetten. Er zijn veel verschillende vormen van improvisatietheater zoals de bekendste vorm Theatersport (dankzij o.a. De Lama’s en Alpacas).

Durf te improviseren!