Fietstour Leiden

Ontdek Leiden op de fiets met de fietstour Leiden. Met een enthousiaste gids maakt u fietstour door en rond de Leidse binnenstad.
Fietsen in Leiden met een gids? Dit is dé manier om meer van Leiden te zien. Ongetwijfeld ziet u iets van de binnenstad, maar met de fiets zult u ook het Leiden buiten het oude stadscentrum bezoeken. Tijdens de 1,5 uur durende fietstocht laat de gids u kennismaken met de leuke plekken. Ook hier zijn hofjes, mooie parken, moderne architectuur etc. En met een gids zie je net iets meer dan wanneer je op eigen gelegenheid een fietstour in Leiden maakt. Wij hanteren een maximum van 10 personen per gids. U kunt uw eigen fiets nemen of een fiets bij ons huren. U kunt daarbij kiezen voor een gewone stadsfiets of een e-bike. Als u een fiets wilt huren, geeft u dit aan bij uw offerteaanvraag. Prijsindicatie fietshuur per dag: €10 (stadsfiets) en € 20 (e-bike). Indien u graag verhalen hoort over een bepaald thema, kijk dan eens hier ; vanzelfsprekend kunt u ook daar een keuze uit maken.

Bel voor meer informatie 071-5235530 of vraag met het onderstaande formulier meer informatie en een offerte aan.

Specificaties

­⌚ Duur: 1,5 uur
⦿ Personen:Max 15 per gids.
⦿ Prijs:€ 94,50 (excl. 21% btw) per gids + prijs per persoon per fiets ( vanaf € 10,00 per fiets).
⦿ Incl.: stadsgids
⦿ Excl.: € 15 (incl. btw) boekingskosten
De fietstocht is vanzelfsprekend uit te breiden met koffie met gebak, lunch, borrel, diner, proeverij of brouwerij bezoek. Geeft u dit aan bij uw offerteaanvraag. Indien u graag verhalen hoort over een bepaald thema, kijk dan eens hier ; vanzelfsprekend kunt u ook daar een keuze uit maken.
Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Fietstour Leiden