Linkspartners van Leiden city events

De links van onze partners op deze pagina worden van harte aanbevolen. Neem eens een kijkje op de diverse sites:

Evenementen

Schemerstad, theater tussen dag en nacht

Leiden staat in het eerste weekeinde van juni weer in het teken van Schemerstad. Het publiek vaart met boten langs vijf speciaal voor deze gelegenheid gemaakte voorstellingen. Nieuwe en fascinerende stukken, speciaal geschreven op de locatie, zetten Leiden in een ander licht.

Biggg Festival Leiden

Leidse coryfeeën brengen jaarlijks een mix van blues, jazz, pop, wereldmuziek en jazz in Scheltema Leiden.

Biggg Muziekboot

Varend door de prachtige Leidse binnenstad spelen kleine ensembles akoestisch of licht versterkt voor terrassen.

Biggg Muziek in de wijk

Door optredens in buurt- en wijkcentra brengt Biggg cultuur, sfeer en gezelligheid naar de mensen toe.

Biggg Singelpark Festival

Sfeervolle concertjes en theatrale acts op diverse punten langs de prachtige Singelpark te Leiden.

Leids Festival van het Levenslied

Het Leids Festival van het Levenslied is een talentenjacht voor vertolkers van het levenslied. Voorrondes in Leidse cafés en een finale in de Leidse Schouwburg

Verhalen van de stad

Tijdens het nostalgiefesitval ‘Verhalen van de stad’ verzorgen Leidse stadsgidsen themawandelingen door de Leidse binennstad.

Leidse Draaiorgeldag

Tijdens de Leidse Draaiorgeldag staan diverse Leidse pierementen opgesteld in de Leidse binnenstad.

Bieractiviteiten

Winterbierfestival Leiden

In januari is het tijd voor de winterbieren. Diverse vooral regionale brouwers presenteren zich met in totaal meer dan 50 bieren in Scheltema in Leiden.

Lentebierwandeling

Het voorjaar begint pas echt als de frisse lentebieren hun opwachting gemaakt hebben. Geniet van bijzondere bieren van kleine Nederlandse brouwerijen tijdens deze wandeltocht door de Leidse binnenstad van kroeg naar kroeg.

Bokkenwandeling

De tijd voor de zwaardere bieren is aangebroken. Maak kennis met de bockbieren van een aantal kleine Nederlandse brouwerijen.

ZomerSingelbierwandeling Leiden

Twee routes. Een kortere door de binnenstad en langere langs de Leidse singels door het Singelpark. 

Jeneverwandeling

Wandeling langs Leidse cafés waarbij diverse bijzondere jenevers worden geproefd.

Groepsuitjes

ProKwadraat-Groepswijzer.nl

ProKwadraat – Groepswijzer.nl is een bedrijf dat zich sinds 2006 bezig houdt met vrije tijd in de ruimste zin van het woord. De wortels van het bedrijf liggen in Leiden, maar zij slaat haar vleugels uit over heel Zuid-Holland.

Stadswandeling Leiden

Wilt u een stadswandeling Leiden met gids voor uw groep? Natuurlijk is dat mogelijk! Leiden heeft vele gezichten en daardoor heeft u ook een ruime keus uit thema’s voor uw stadswandeling.

Stichting CTV Zuid-Hollland

De stichting Cultuur Toerisme en Vrije Tijd Zuid-Holland heeft tot doel het stimuleren van cultuur-, vrije tijd en toerisme in Zuid-Holland op vlakken waar op dit moment nog geen initiatieven op provinciaal niveau worden ontplooid.

Groepswijzer.nl

Groepswijzer.nl is specialist in de organisatie van groepsuitjes, teamuitjes, personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en groepsarrangementen in Leiden, Delft, Haarlem, Den Haag, Amsterdam, Gouda, Dordrecht, het Hollands Plassengebied, het Groene Hart.

Stadswandeling Leiden

Wilt u een stadswandeling Leiden met gids voor uw groep? Natuurlijk is dat mogelijk! Leiden heeft vele gezichten en daardoor heeft u ook een ruime keus uit thema’s voor uw stadswandeling.

Stadsganzenbord.nl

Tijdens de puzzeltocht het Stadsganzenbord ontdekt u de stad van uw keuze. Uw groep wordt opgesplitst in kleine groepjes die gewapend met een 17e eeuwse plattegrond, dobbelstenen, vragenlijsten en opdrachten de stad gaan ontdekken. De groep met de meeste goede antwoorden wint.

Leiden City Events

Onderdeel van Groepswijzer.nl met alleen de Leidse groepsuitjes

Wielrennen

Wielertochten.nl

Wielertochten.nl biedt informatie voor de beginnende of volwassen toerfietser/wielertoerist/recreant/amateur. De site bevat een overzicht van de toertochten en pagina’s over fietsvakanties, routes, onderhoud, onderdelen, wielerkleding en de nieuwste modellen racefietsen.

Fietstrainerspecialist.nl

Maak een keus uit het vrijwel complete aanbod fietstrainers van de merken Wahoo, Tacx en Elite.

123fietsvakantie.nl

Op 123fietsvakantie.nl bieden wij een overzicht van fietsvakanties voor Nederlandse vakantiegangers. Naast de vakanties is ook ruimte voor informatie over de bestemmingen en is er een ruime shop met fietsvakantieartikelen en een paklijst voor de fietsvakantie.

Creatieve sites

Strips op Maat

Graag gaan wij voor u aan de slag voor de productie van losse strips, stripboeken illustraties, cartoons en kleurplaten. Strips op Maat is snel, flexibel en niet duur.

Leidse Sites

De Slechte Band uit Leiden

De Slechte Band uit Leiden is een gezellige Nederlandstalige feestband speelt ‘nedersmart’. Een combinatie van nederpop en smartlappen. Lekkere vooral Nederlandstalige eigen of geleende meezingers met een vette knipoog en hier en daar een Frans, Engels en Leids liedje.

Nogmeer links…