Smartlappenworkshop Leiden

Leer smartlappen zingen in de traditie van de koningin van het levenslied de Zangeres zonder Naam, Leidse Kees en Rubberen Robbie.
Leer smartlappen zingen tijdens de smartlappenworkshop Leiden. Waar kan dat beterdan in Leiden, de geboorteplaats van Mary Servaes-Beij, beter bekend als de Zangeres zonder Naam. Leer smartlappen zingen onder begeleiding van een presentator/dirigent en een virtuoze accordeonist van de workshop is een oergezellig café in de Leidse binnenstad. De workshop vangt aan met een korte introductie over de smartlap. Na een korte inzingsessie zal onze zanger-presentator de leiding nemen en zal de fluwelen stemmen van uw groep onder begeleiding van onze virtuoze accordeonist het best tot zijn recht laten komen. U ontvangt allen een liedboek zodat u onvervalst kunt meegalmen met klassiekers als ‘Ach vaderlief’, ‘Patsy’, ‘Droomland’ en hedendaagse klassiekers zoals ‘Leef’ en ‘Liever te dik in de kist’.

Bel voor meer informatie 071-5235530 of vraag met het onderstaande formulier meer informatie en een offerte aan.

Specificaties

­⌚ Duur: 1 uur
⦿ Personen:Minimaal 15
⦿ Prijs:Vanaf 10 personen € 39,50 p.p. excl. 9% btw en 1 drankje Vanaf 15 personen € 29,90 p.p. excl. 9% btw en 1 drankje Vanaf 22 personen € 26,50 p.p. excl. 9% btw en 1 drankje Vanaf 30 personen € 21,50 p.p. excl. 9% btw en 1 drankje Vanaf 40 personen € 19,50 p.p. excl. 9% btw en 1 drankje
⦿ Incl.: accordeonist, presentator, liederenbundel en 1 drankje p.p.
⦿ Excl.: € 15 (incl. btw) boekingskosten
Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Smartlappenworkshop Leiden