Het ideale dagje uit in Leiden voor groepen

In samenwerking met onze partners in de stad hebben wij het ideale dagje uit Leiden samengesteld. Een groepsuitje Leiden waarbij u de hoogtepunten van de Leidse binnenstad combineert. Koffie met gebak, rondvaart, lunchen, stadsganzenborden, borrelen. De ingrediënten voor een onvergetelijk bezoek aan de Sleutelstad.

Tijdschema

11.00 uur       U parkeert bij Stadsparkeerplan Leiden, Haagweg 8. In het aanpalende restaurant Leidse Lente, Haagweg 4, 071-7370473 staat koffie met gebak voor u klaar.

12.00 uur       Vlakbij het restaurant wacht een overdekte rondvaartboot op u voor een rondvaart door de mooie grachten en singels van Leiden

13.00 uur       U keert terug in Galerie Café Restaurant Leidse Lente, Haagweg 4 voor de lunch. Wij bevelen het ‘12-uurtje’ aan.

14.00 uur       Na de lunch zal een medewerker van Leidse Lente u het Stadsganzenbord aanreiken. U heeft uw groep gesplitst in vijf subgroepen. Elke groep ontvangt een lijst met de route en vragen/opdrachten, een dobbelsteen en een pen. Aan de hand van een kaart van de stad uit de 17e eeuw probeert u uw weg te vinden door de stad en beantwoordt u de vragen. Elke groep heeft zijn eigen route en probeert niet te verdwalen! In elke envelop zitten vijf consumptiemunten.

15.00 uur       Tijdens het Stadsganzenbord maakt een tussenstop in café de Keyzer, Kaiserstraat 2-4. De locatie staat aangegeven op de plattegrond. Hier kunt u de consumptiemunt inleveren voor een lekker drankje met een hapje.

16.00 uur       Na de tussenstop vervolgt u het Stadsganzenbord.

17.00 uur        Alle groepen komen bijeen in een horeca locatie nabij de Burcht.

Vul het formulier in voor een reservering of informatieaanvraag:

Aan het laden...
Contactgegevens
Groepsuitje details

Het ideale dagje uit in Leiden voor groepen